Home » Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 12.05.2024

Faktur respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor săi și se angajează să protejeze informațiile personale colectate și procesate în timpul utilizării serviciului. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor.

Informații Colectate

  • Informații de identificare personală: Faktur poate colecta informații de identificare personală, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa fizică, atunci când utilizatorii se înregistrează sau utilizează serviciul.
  • Informații de facturare: Pentru procesarea plăților pentru abonamentele serviciului, Faktur poate colecta informații de facturare, cum ar fi numele deținătorului cardului, adresa de facturare și detalii ale cardului de credit/debit.
  • Informații de utilizare: Faktur poate colecta informații despre modul în care utilizatorii interacționează cu serviciul, cum ar fi paginile accesate, funcționalitățile utilizate și datele de conectare.

Utilizarea Informațiilor

  • Furnizarea și administrarea serviciului: Informațiile colectate sunt utilizate pentru a oferi și administra serviciul Faktur, inclusiv procesarea abonamentelor, furnizarea asistenței clienți și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.
  • Comunicare: Faktur poate utiliza informațiile pentru a comunica cu utilizatorii în legătură cu conturile lor, actualizări ale serviciului, oferte speciale și alte informații relevante.
  • Analiză și îmbunătățiri: Informațiile colectate pot fi utilizate pentru analiză internă și îmbunătățirea serviciului Faktur, inclusiv pentru dezvoltarea de caracteristici noi și îmbunătățirea performanței serviciului.

Divulgarea Informațiilor

  • Terțe părți: Faktur poate dezvălui informații personale către terțe părți doar în scopuri limitate și conforme cu această politică de confidențialitate sau în conformitate cu cerințele legale aplicabile.

Securitatea Informațiilor

  • Faktur implementează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate.

Drepturile Utilizatorilor

  • Utilizatorii au dreptul să acceseze, corecteze sau șteargă informațiile personale stocate de Faktur. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări referitoare la politicile de confidențialitate, utilizatorii sunt încurajați să contacteze echipa de suport a serviciului.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

  • Faktur își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la astfel de modificări prin intermediul serviciului.

Prin utilizarea serviciului Faktur, utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și sunt de acord cu această politică de confidențialitate.