Home » Politica de livrare

Politica de Livrare

Metoda de Livrare

 1. Livrare Digitală:
  • Toate produsele software sunt livrate exclusiv în format digital. După finalizarea achiziției, clienții vor primi acces instantaneu la software-ul achiziționat prin intermediul contului lor.
 2. E-mail de Confirmare:
  • La scurt timp după achiziție, clienții vor primi un e-mail de confirmare care va include detalii despre abonament și instrucțiuni pentru accesarea software-ului.
  • Dacă nu primiți e-mailul de confirmare în termen de 24 de ore, vă rugăm să verificați folderul de spam/junk. Dacă nu se află acolo, contactați echipa noastră de suport la suport@faktur.ro.

Acces la Software

 1. Acces Instantaneu:
  • Imediat după confirmarea plății, clienții vor avea acces la software prin intermediul contului lor online. Acest lucru include accesarea funcțiilor sale și gestionarea setărilor abonamentului.
 2. Actualizări și Îmbunătățiri:
  • Pe parcursul abonamentului lunar, clienții vor primi automat toate actualizările și îmbunătățirile disponibile pentru software. Acestea vor fi livrate digital și implementate automat pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare.

Probleme de Livrare

 1. Erori la Livrare:
  • Dacă întâmpinați probleme la accesarea software-ului sau la primirea e-mailului de confirmare, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport la suport@faktur.ro cât mai curând posibil pentru asistență.
 2. Reactivarea Accesului:
  • În cazul în care accesul la software este întrerupt din cauza unor probleme tehnice sau erori de plată, echipa noastră de suport va lucra pentru a reactiva accesul cât mai rapid posibil.

Contact

Pentru orice întrebări sau probleme legate de livrare, vă rugăm să ne contactați la contact@faktur.ro.


Această secțiune de livrare asigură că clienții sunt informați despre modul în care vor primi și accesa software-ul lor, și oferă soluții clare pentru eventualele probleme care pot apărea.