Home » Despre noi

Conceptul Faktur

Faktur.AI a fost conceput pentru a ajuta antreprenorii cu una din cele mai anevoioase sarcini, de a tine un registru complet si ușor accesibil al tuturor actelor contabile. Tehnologia ar trebui sa fie un ajutor pentru antreprenori, nu o noua „sarcina”, astfel încât, misiunea noastră a devenit una de a crea un produs ușor de folosit pentru toți antreprenorii indiferent de vârstă si domeniu de activitate.

August 10, 2023

Un ajutor pentru antreprenori

Lucrurile nu sunt simple pentru antreprenori de multe ori. Noi am întâmpinat aceleasi probleme pe care le întâmpină orice antreprenor pe tot parcursul evoluției sale si a companiei. Pentru a ușura unul din lucrurile esențiale pentru orice companie, am conceput ideea unei aplicații de facturare si gestiune ușor de utilizat si fără erori. O unealta esențială pentru orice antreprenor.

August 10, 2023
October 4, 2023

Implementare bazata pe feedback

Nu am fost de la început experți în facturare. Ajutorul a venit de la voi, antreprenorii, contabilii si toți cei care sunt implicați în procesul de facturare si gestiune. Produsul nostru a fost creat pe baza cerințelor, a necesităților si nu în ultimul rând pe baza feedback-ului primit de la voi. Va mulțumim si ne bucuram sa va avem alături în acest drum.

October 4, 2023
January 1, 2024

eFactura

Statul roman a decis implementarea structurii informatice de facturare Factura cu începutul anului 2024. Noi am acționat si am implementat repede toate funcționalitățile Factura în aplicația Faktur. Astfel, nu rămâi în urma cu facturile care trebuie trimise către stat si de asemenea ai acces si la toate facturile trimise de alți antreprenori către tine, pentru o gestiune mai ușoară a intrărilor tale.

January 1, 2024
June 5, 2024

Lansarea Faktur

Faktur se lanseaza public fiind accesibil din 5 Iunie 2024 pentru tot publicul din România. Pentru a facilita accesul companiilor la început de drum, am stabilit ca pentru tot parcursul existenței aplicației sa existe si un plan gratuit cu absolut toate utilitățile necesare unui antreprenor la început de drum.

June 5, 2024
January 1, 2050

Viitorul companiilor românești

Cu încă un cost redus, companiile românești au si mai multe șanse sa se dezvolte, chiar daca statul decide sa schimbe taxele si legislația de la an la an, noi rămânem consistenți si alături de partenerii noștri în afaceri pentru a-i ajuta să-și împlinească scopurile.

January 1, 2050